top of page

Toteutimme Tampereen Vuorekseen perheen unelmakodin yhdessä perheen kanssa. Pariskunnalla oli selkeät visiot ja suunnitelmat talon joka puolelta sekä ulkoa että sisältä.

Yhdessä suunnittelimme miten kaikki ideat toteutetaan rakenteellisesti ja oikein.

 

Talon rakensimme alusta loppuun, anturasta viimeiseen listaan. Alakerran pystytimme betonielementeistä ja välipohjan ontelolaatoista. Toisen kerroksen puuseinät rakensimme valmiiksi elementeiksi välipohjan päällä ja viikon rakentelun jälkeen pystytimme seinät ja laitoimme katon umpeen. 

Sisustustyöt alkoivat kun ikkunat ja eristykset oli saatu paikoilleen, ja lämmöt päälle. Laatoitimme pääosin 60 x 60 cm laatoilla ja tarkistimme ja tasoitimme pohjat ennen vesieristyksiä kuntoon koska isolla laatalla pohjien tasaisuus näkyy helposti lopputuloksessa. Laatoitukset suunniteltiin millin tarkkuudella, koska esimerkiksi saippuasyvennyksien reunoihin ei laitettu laattalistoja, vaan laattojen reunat höylättiin ns. jiiriin. Lopputulos oli silmää miellyttävä.

Lattiabetonin kuivuttua sisustustyöt viimeisteltiin parketeilla ja myös sauna rakennettiin asiakkaan toiveiden mukaan. Tässä vaiheessa perheen muutto kotiin alkoi olla lähellä. Vielä muutamia listoja paikalleen ja sisältä koti muuttountoon.

 

Ulkona rakensimme terassit ja viimeisteltiin loput ulkotyöt. Vielä rakennusvalvonnan muuttokatselmus ja muutto uuteen kotiin sai alkaa.

OMAKOTITALO-

URAKKA

bottom of page